Dumanlı göz makyajı nasıl yapılır ? Resimli siyah göz makyajı

5 Aralık 2013 Perşembe

Dumanlı göz makyajı nasıl yapılır ? Resimli Adım Adım Anlatım

 Dumanlı göz makyajı her zaman çok çekici ve seksi bir görünüm oluşturmak için yardımınıza koşar. Bu yazımda nasıl muhteşem dumanlı göz makyajı yapılır, anlatacağım.

Gözler kalbin aynasıdır diye boşuna söylememişler, bu yüzden güzel gözleri olan kişiler ortamda daha çok dikkat çektiğine inanılmaktadır. Dumanlı göz makyajı gözlerinizi daha çok belirgin yapmanın en iyi yollarından birisidir. Bu göz makyajı oldukça risklidir. Çünkü; yanlış yapılırsa yünüzde çok kötü duracaktır. Dumanlı göz makyajı tekniğini iyice kavramak için ve göz hatlarınızı tamamen tanımanız için defalarca bu tekniği uygulamalısınız. Sonuç olarak, göz hatlarınızı iyi tanıdığınızdan dolayı dumanlı göz makyajı yüzünüzde çok mükemmel duracaktır. Bu şekilde en iyi göz makyajınızı bulmuş olacaksınız. 
Bu teknik;
  • Göz şeklini genişletmek 
  • Gözlerin farklı bölümlerini gizlemek
için kullanılmaktadır.

Dumanlı göz makyajı gözleri genişletmek için en iyi yollardan birisidir. Eğlenceye katılmak için yada göz resminizi çekmek için en ideal göz makyajlarından birisidir. 

Dumanlı göz makyajı farklı renkler kullanılarakta yapılabilmektedir.
  • Gri tonları
  • Yeşil tonları
  • Lavanta tonları
  • Kırmızı tonları
  • Mavi tonları
  • Siyah tonları
 Üzerinize giyidiğiniz kıyafete göre yukarıda sıraladığım göz makyajı renk tonlarından birini seçebilirsiniz. Tabi gece veya gündüz durumunuda göz önünde bulundurmanızı hatırlatırım : .)

Mükemmel bir dumanlı göz makyajı yapmak istiyorsanız mutlaka profesyonel makyaj fırçası kullanmanızı önermekteyim. Bu fırçalar en iyi renk efektini oluşturmanızı sağlayacaktır.


dumanlı göz makyajı nasıl yapılırdumanlı göz makyajı nasıl yapılırdumanlı göz makyajı nasıl yapılır

Göz farı sürmeden önce göz kapağı üzerine astar sürmenizi öneririm, çünkü göz farının daha uzun kalmasını sağlayacaktır.
Mükemmel dumanlı göz makyajına sahip olmak için tek yol kaliteli gölgeler yapmaktır. Parlak yada mat göz farı kullanabilirsiniz.

Toz yada krem göz farını tercihinize göre kullanabilirsiniz.


dumanlı göz farıdumanlı göz farı

dumanlı göz farıdumanlı göz farı

 Kirpiklerinize bol maskara uygulayın.
Bir sonraki yazıda görüşmek dileği ile hoşça kalın.







0 yorum:

Yorum Gönder