Göz altı Morlukları Tedavisi - Nasıl geçer

29 Ekim 2013 Salı


Size yardımcı olacak bazı büyük doğal çözümler bu konu altunda topladım. Artık göz torbaları ve şişlikler hakkında endişelenmenize gerek yok, işte benden size bir kaç öneri;


Gözlerinin altındaki torbalar kurtulmak için ne yapmalıyım ?

Salatalık



Gözlerinin altındaki torbalardan kurtulmana yardımcı olacak harika bir doğal ilaç tabi ki salatalık :)
Yapmanız gereken bir kaç salatalık dilimini buzdolabında iyice soğutmanız ve bu dilimleri yaklaşık 25 dakika gözlerinizin üstüne koymalısınız. Tabi bu arada şekerleme yapabilirsiniz :) Salatıklarda anti-inflammatory özelliği olduğu için göz altı torbalarından kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Oldukça çabuk sonuç verdiğini göreceksiniz.

Poşet çay ( Sallama çay )
Geç kalktınız ve şişmiş gözleriniz ile işe gitmek istemiyorsanız, sallama çayınızı biraz soğuk suda beklettikten sonra buzdolabına atıp bir süre daha soğumasını sağlayın ve iyice soğuduktan sonra çıkarttıp göz torbalarınızın üzerine koyunuz. Yarım saat kadar kestirmeye devam edin kalktığınızda yüzünüzü soğuk suyla yıkayın, yumuşak bir havlu ile yüzünüzü kurulayın ve artık işe gitmeye hazırsınız. Hayırlı işler :)

Islak ve Soğutulmuş Bez
Bu defa uyumadan önce temiz bir havluyu ıslatıp buzdolabına koyun. Ertesi sabah uyandiğinizda bezi alın ve gözlerinize ve alnınıza yerleştirin ve rahatlamaya çalışın. Beş dakika sonra yüzünüzü soğuk su ile yıkayın ve aynaya bakın! Artık yüzünüz oldukça diri duruyor değil mi ? :)




Aloe Vera
Göz torbaları için Aleo Vera inanılmaz bir doğal çözümdür. Eğer evinizde Aleo Vera bitkisi var ise hemen bir parça kopartın dikey olarak ikiye ayırın ve içinden çıkan jeli sıyırıp göz torbalarınıza parmaklarınızla ovarak iyice yedirin. Bu yöndem doğal olarak nemlendirme yapmanıza yardımcı olacaktır.



Ve Son Olarak Göz Altı Torbalarına Patates
Göz altı torbalarının şişliğini hızlı indirmek için bir çözüm arıyorsanız işte bu tam size göre :) çoğu kişinin anneleri baş ağrılarında yada, göz torbalarının şişliğini indirmek için kullanmaktadır. Çiğ patatesi resimdeki gibi dilimleyerek gözlerinizin üzerine koyup 20 dakika kadar bekledikten sonra kaldırın atın ve aynaya bakın ve sonuç mükemmel :) Göz altı torbalarının şişliği mükemmel bir şekilde azalmış.
 

0 yorum:

Yorum Gönder